Nieuwsgierig?

Contact 

Benieuwd naar wat je kunt verwachten op deze contactpagina? Neem een kijkje en ontdek hoe je makkelijk in contact kunt komen voor al je vragen en opmerkingen.

2 + 12 =

FAQ

Frequente vragen

Hoe kan ik contact opnemen?

Je kunt contact opnemen met mij door een e-mail te sturen naar [beerensmark@gmail.com] of door het contactformulier op deze pagina in te vullen. 

Kan ik een afspraak maken om de schilderijen in het echt te zien?

Ja, ik moedig persoonlijke bezoeken aan. Je kunt mij een mail te sturen voor een afspraak te maken. Ik zorg ervoor dat je een diepgaande ervaring hebt tijdens je bezoek.

Zijn de schilderijen te koop?

De schilderijen zijn zeker te koop. Voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen, neem dan contact met mij op. 

Ik zie geen prijzen? hoe kan dat?

De website is nog beetje onder constructie dus de prijzen, en hoe dat werkt komt eraan 😉 Je kunt me altijd mailen nqtuurlijk voor informatie omtrent de prijzen

Hoe wordt de symboliek en allegorie in de schilderijen uitgelegd?

De symboliek en allegorie in de schilderijen zijn diepgeworteld in kosmische principes en universele wetten. Elk schilderij nodigt je uit om een dieper inzicht te verkrijgen in spirituele en kosmische kennis. Voor een uitgebreide uitleg kun je contact met mij opnemen.

Wat is de "Universiteit van Christus op Aarde" in de context van de werken van Mark Beerens?

De “Universiteit van Christus op Aarde” verwijst naar de spirituele inzichten die worden overgebracht via de schilderijen. Elk kunstwerk is een instrument dat dient om het bewustzijn te verruimen en een glimp op te vangen van eeuwige waarheid en oneindige liefde van het universum.

Waarom ging het schilderij naar de dokter?

Omdat het zich een beetje “kaderloos” voelde!

Waarom doen kunstenaars het zo goed op feestjes?

Omdat ze altijd weten hoe ze een “goede toon” moeten zetten!

Metamorfose

Metamorfose in de beeldende kunst weerspiegelt de dynamische transformatie van vormen en betekenissen. Van de mythologische transformaties in Botticelli’s “Primavera” tot de surrealistische gedaanteveranderingen in Dalí’s werken, kunstenaars verkennen de ongrijpbare aard van identiteit en werkelijkheid.

Deze visuele transformaties nodigen de toeschouwer uit om zowel fysieke als conceptuele veranderingen te omarmen, onthullend hoe kunst evolueert en continu nieuwe betekenislagen onthult. Het is een uitnodiging tot herinterpretatie en vernieuwing binnen de artistieke expressie. Voer voor de menselijke ziel.

heb je een afspraak?

Leuk! Dan vindt je hier het atelier adres:

Atelier

Brouwersstraat 24.
Beneden Leeuwen, Nederland

Mecenas Membership

* 750,- per jaar | 5 jaar membership

* 25% korting op alle schilderijen

* ieder jaar krijg je 1 schilderij ter waarde van 1000,-